Mainonta

3 osakesijoitusideaa korkeampien korkojen ja inflaation keskellä

Yhdysvaltain keskuspankki nosti äskettäin korkoja ja ilmoitti aikovansa tehdä niin uudelleen lähitulevaisuudessa. Tämä on johtanut pelkoon korkeammasta inflaatiosta, mikä voi heikentää investointien arvoa. Osakemarkkinoilta löytyy kuitenkin vielä mahdollisuuksia matalariskisessä yhtiössä, jolla on hyvä ja vankka osingonmaksuhistoria, mene tänne.

Kolme osakesijoitusideaa, jotka voisivat olla kannattavia korkeammista koroista ja inflaatiosta huolimatta.

1. Osinkoosakkeet. Säännöllistä osinkoa maksavat yritykset vastustavat yleensä taloudellisen ympäristön muutoksia. Ne tarjoavat myös sijoittajille tulonlähteen, joka voi auttaa tasoittamaan kaikki osakekurssin tappiot.

2. Kasvuosakkeet. Vaikka kasvuosakkeet ovat tyypillisesti epävakaampia kuin osinkoosakkeet, ne voivat silti olla hyvä sijoitus korkean korkotason/korkean inflaation ympäristössä. Kasvuyritykset pystyvät usein jatkamaan tulosten kasvattamista nopeaan tahtiin, mikä voi johtaa osakkeenomistajille ylimitoitettuun tuottoon.

3. Arvosta osakkeet. Arvoosakkeet ovat niitä, joilla käydään kauppaa alennuksella niiden todelliseen arvoon nähden. Nousevassa korkoympäristössä arvoosakkeet ovat yleensä muita osakkeita parempia. Tämä johtuu siitä, että sijoittajia kiinnostaa näiden osakkeiden suhteellinen turvallisuus sekä potentiaalinen pääoman arvonnousu. Joten siinä se on – kolme osakesijoitusideaa, jotka voisivat olla kannattavia jopa korkeamman koron/korkeamman inflaation ympäristössä.

Kommentit pois päältä artikkelissa 3 osakesijoitusideaa korkeampien korkojen ja inflaation keskellä