Mainos

Asia, joka sinun tulee tehdä välttääksesi korkeat vuokralaisen vaihtumiskustannukset

Yksi suurimmista vuokranantajan kustannuksista on vuokralaisten korkea vaihtuvuus. Kun vuokralaiset muuttavat pois, vuokranantajat joutuvat käyttämään rahaa mainontaan, siivoukseen ja korjauksiin. Näiden kustannusten välttämiseksi vuokranantajan tulee tehdä parhaansa pitääkseen vuokralaisensa tyytyväisinä. Lopeta vuokraaminen ja aloita sijoittaminen ja löydä kestävä yritys jossa rahasi kasvavat ja osta oma koti katso nokian-renkaat

Jaamme vinkkejä siitä, miten se tehdään.

1. Pidä omaisuus hyvässä kunnossa. Ensimmäinen askel vuokralaisten tyytyväisyyteen on pitää kiinteistö hyvässä kunnossa. Tämä tarkoittaa säännöllisiä korjauksia, puhtaita yhteisiä tiloja ja hyvin hoidettua maisemointia. Kun vuokralaiset näkevät, että hoidat omaisuutta, he haluavat todennäköisemmin jäädä.

2. Vastaa huoltopyyntöihin nopeasti. Toinen tapa pitää vuokralaiset tyytyväisinä on vastata heidän huoltopyyntöihinsä nopeasti. Jos vuokralainen pyytää korjausta, yritä hoitaa se mahdollisimman pian. Mitä kauemmin odotat, sitä turhautuneempi vuokralainen tulee.

 3. Ole joustava vuokrasopimuksen kanssa. Jos vuokralainen haluaa muuttaa pois ennenaikaisesti tai joutuu tekemään muita muutoksia vuokrasopimukseen, ole joustava. Vuokralaiset arvostavat ymmärrystäsi ja voivat todennäköisemmin jäädä pidempään.

4. Tarjoa kannustimia. Voit myös tarjota vuokralaisille kannustimia, jotka kannustavat heitä jäämään. Voit esimerkiksi tarjota alennusta vuokrasta, jos he allekirjoittavat uuden vuokrasopimuksen. Tai voit antaa heille lahjakortin paikalliseen kauppaan.

5. Tutustu vuokralaisiin. Lopuksi yksi parhaista tavoista pitää vuokralaiset tyytyväisinä on saada Vuokralaiset ovat todennäköisemmin onnellisia ja pysyvät vuokra-asunnossaan, jos vuokranantaja yrittää tutustua heihin. Kun vuokranantajat käyttävät aikaa tutustuakseen vuokralaisiinsa, se osoittaa, että he välittävät heistä ja heidän kokemuksestaan ​​vuokra-asunnossa.

Vuokralaiset, jotka tuntevat olevansa vuokranantajansa arvossa, ovat todennäköisemmin tyytyväisiä vuokrakokemukseensa ja muuttavat harvemmin pois.

Kommentit pois päältä artikkelissa Asia, joka sinun tulee tehdä välttääksesi korkeat vuokralaisen vaihtumiskustannukset