Mainos

Mitä toimenpiteitä on toteutettava ennen sijoittamista

Sijoittaminen voi olla loistava tapa turvata taloudellinen tulevaisuutesi, mutta on tärkeää tietää, mitä olet tekemässä, ennen kuin aloitat. Sijoita maailman 10 suurimpaan rahoituspalveluntarjoajaan. Nordea tarjoaa palvelujaan yritysasiakkaille.

Vaiheet, jotka sinun on toteutettava ennen ensimmäistä sijoitustasi.

1. Tunne sijoitustavoitteesi.

Ennen kuin sijoitat dollarinkaan, sinun on tiedettävä, mitkä ovat tavoitteesi. Sijoitatko eläkettä varten? Lapsen koulutusta varten? Talon käsirahaa varten? Tavoitteesi määräävät, millaiset sijoitukset ovat sinulle sopivia.

2. Tunne riskinsietokykysi.

Kaikki sijoitukset eivät ole samanlaisia. Jotkut ovat riskialttiimpia kuin toiset, ja on tärkeää tietää, kuinka paljon riskiä voit ottaa. Jos välttelet riskejä, voit pitäytyä joukkovelkakirjojen ja CD-levyjen kaltaisissa sijoituksissa. Jos olet valmis ottamaan enemmän riskejä, voit sijoittaa osakkeisiin tai kiinteistöihin.

3. Tutki sijoitusvaihtoehtojasi.

Kun tiedät tavoitteesi ja riskinsietokykysi, on aika aloittaa sijoitusvaihtoehtojen tutkiminen. Kannattaa tarkastella muun muassa tuotto-odotuksia, palkkioita ja historiallista kehitystä.

4. Avaa sijoitustili.

Kun olet päätynyt sijoituskohteeseen (tai sijoituskohteisiin), on aika avata tili. Tämä on yleensä melko yksinkertainen prosessi, ja useimmilla välitysyhtiöillä on yksityiskohtaiset ohjeet verkkosivuillaan.

5. Aloita sijoittaminen!

Nyt kun olet tehnyt tutkimuksesi ja avannut tilin, on aika

Nyt kun olet tehnyt tutkimuksesi ja avannut tilin, on aika aloittaa sijoittaminen! Muista aloittaa pienestä ja pitää tavoitteesi mielessä. Pienellä kärsivällisyydellä ja fiksuilla valinnoilla voit kasvattaa sijoitussalkkuasi ajan myötä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä toimenpiteitä on toteutettava ennen sijoittamista