Inspiraatio

Seksilelu lahjaksi kumppanille – vältä yleisimmät virheet 

Seksilelujen kulutus on viime vuosina lisääntynyt huomattavasti, eikä niihin enää liitetä samanlaista tabuajatusta kuin vuosikymmen sitten. Moni on uskaltautunut kokeilemaan erilaisia vempaimia sängyssä myös kumppaninsa kanssa ja osa leluista on suunniteltu pariskuntien käyttöön. Jos lahjaksi valitsee kuitenkin vääränlaisen lelun, voi yllätys mennä helposti mönkään. Mitä pitää ottaa huomioon, kun ostaa kumppanilleen lahjaksi seksilelun? 

Miksi seksilelu voi olla hyvä lahja? 

Ensinnäkin on hyvä miettiä, miksi haluaa antaa kumppanilleen lahjaksi seksilelun. On tärkeää, että olet keskustellut aiheesta ensin kumppanisi kanssa. Osa ei nimittäin yksinkertaisesti pidä seksileluista, vaan tykkäävät mieluummin esimerkiksi romanttisista hieronnoista ja roolileikeistä.  

Muussa tapauksessa seksilelut voivat tuoda lisämaustetta sänkypuuhiin. Joillekin ne ovat luonnollinen osa seksielämää, kun taas toiset vasta tutustuvat erilaisiin mahdollisuuksiin. On siis hyvä ottaa huomioon, miten paljon kumppanisi on käyttänyt seksileluja. Aloittelijoille myydään nimittäin hieman yksinkertaisempia ja helposti lähestyttäviä vempaimia. Lue lisää seksileluista ja niiden käytöstä.  

Jos haluaisit itse kokeilla seksileluja kumppanisi kanssa, mutta hän ei ihan lämpiä ajatukselle, on hyvä ottaa aihe esille. Voitte keskustella seksilelujen käytön hyvistä ja huonoista puolista ja vaihtoehtoisesti löytää uusia ratkaisuja tilanteeseen.  

Mistä kumppanisi pitää? 

Toisekseen on ylipäätänsä hyvä tietää, mistä kumppanisi pitää sängyssä. Kaikilla on tiettyjä fantasioita, joiden toteuttaminen voi onnistua seksilelujen avulla. Kysele siis vapaasti, millaisista asioista kumppanisi pitää ja mikä tuntuu hyvältä. On muutenkin tärkeää, että seksistä pystyy puhumaan parisuhteessa vapaasti. Se nimittäin edesauttaa paremman seksielämän luomisessa.  

Ota kumppanisi persoonallisuus huomioon sopivaa lelua valitessa 

Kun valitset sopivaa lahjaa, ota huomioon myös se, millaiselle henkilölle olet sitä hankkimassa. Esimerkiksi dominoivalle ja räiskyvälle persoonalle kannattaa valita sitä vastaava seksilelu. Tässä tapauksessa jännittävän muotoiset ja monikäyttöiset seksilelut voivat olla hyvä valinta. Toisaalta hempeälle ja empaattiselle henkilölle on parempi valita jotain söpöä ja romanttista. Seksileluja on olemassa erivärisiä ja muotoisia, joten valikoimaan kannattaa tutustua rauhassa. 

Valitse sopiva tilanne lahjan antamiseen 

Kun lahja on jo ostettu, on vain löydettävä sopivan romanttinen ja intiimi tilanne lahjan antamiseen.  

Kommentit pois päältä artikkelissa Seksilelu lahjaksi kumppanille – vältä yleisimmät virheet