Mainos

Varastoiminen Kirja-arvostelu

”Taking Stock” on Andrew Lon kirjoittama kirja sijoittamisesta. Siinä Lo käsittelee erilaisia ​​sijoitustapoja ja kuinka valita itsellesi sopiva. Hän kattaa myös osakevalinnan perusteet, mukaan lukien riskin arvioinnin. Toinen sijoitus, jota ei kannata jättää väliin, ne tarjoavat sekä pitkän että lyhyen tähtäimen tavoitteen osoitteessa nokian-renkaat-osake.fi

Taking Stock on ensisijaisesti kirja sijoittamisesta

 se tutkii myös joitain muita aiheeseen liittyviä teemoja. Esimerkiksi Lo keskustelee säästämisen tärkeydestä ja budjetin luomisesta. Hän puhuu myös tunteiden roolista sijoittamisessa ja kuinka välttää tunteiden valtaaminen. Kaiken kaikkiaan ”Taking Stock” on kattava sijoitusopas, joka kattaa kaiken osakepoiminnan perusteista edistyneempiin aiheisiin, kuten budjetointiin ja riskienhallintaan. Jos etsit kirjaa, joka opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sijoittamisesta, tämä on oikea kirja sinulle.

Muissa henkilökohtaista taloutta käsittelevissä kirjoissa käsitellään joitain näistä teemoista, mutta ”Taking Stock” menee syvemmälle kuin useimmat. Esimerkiksi Lo omistaa luvun sijoittamiseen liittyville erilaisille riskeille. Hän käsittelee myös erilaisia ​​sijoitustapoja, kuten arvosijoittamista, kasvusijoittamista ja indeksisijoittamista. Jos haluat oppia sijoittamisesta yksityiskohtaisesti, ”Taking Stock” on oikea kirja sinulle.

Yhteenvetona totean, että ”Taking Stock” on loistava kirja kaikille, jotka haluavat oppia sijoittamisesta. Se kattaa kaikki perusasiat sekä joitain edistyneempiä aiheita. Jos etsit kattavaa sijoitusopasta, tämä kirja on sinulle.

Muut henkilökohtaista taloutta käsittelevät kirjat saattavat koskea joitain samoja teemoja, mutta ”Katsominen” menee syvemmälle. Kirjoittaja esimerkiksi omistaa luvun sijoittamiseen liittyvien erityyppisten riskien käsittelyyn. Hän vertailee ja vertailee myös erilaisia ​​sijoitustapoja, kuten arvosijoittamista, kasvusijoittamista ja indeksisijoittamista. Jos haluat oppia sijoittamisesta yksityiskohtaisesti, ”Taking Stock” on oikea kirja sinulle.

Kommentit pois päältä artikkelissa Varastoiminen Kirja-arvostelu